آشپزی

طرز تهیه پاستا ایتالیایی راویولی با سس پستو - آلفردو

طرز تهیه پاستا ایتالیایی راویولی با سس پستو - آلفردو

آشپزخانه ایتالیایی یکی از خوشمزه ترین و البته سالم ترین مطبخ های جهانست. اصلا شاید به همین دلیل در تمام کشورهای جهان رستوران های ایتالیایی با طبخ غذاهای مدیترانه ای، انواع پاستا، پیتزا و استیک از جمله محبوب ترین رستوران ها هستند. درست کردن یک پاستا ساده...

16 مرداد 1399
طرز تهیه کاچی برای افطار

طرز تهیه کاچی برای افطار

کاچی یک دسر و میان وعده ایرانی است که می توان حتی آن را به عنوان شام میل کرد، به دلیل اینکه در تهیه کاچی از کره، آرد و زعفران استفاده می گردد بسیار مقوی است، به همین منظور از قدیم برای زنانی که تازه زایمان نموده اند کاچی درست می نمایند تا قوای جسمانی خود...

20 تیر 1399
نذری ها هم جشنواره ای شدند ، دکترین غذای ایران چیست؟

نذری ها هم جشنواره ای شدند ، دکترین غذای ایران چیست؟

یک مسئول میراث فرهنگی از برگزاری جشنواره سفره ایرانی فرهنگ گردشگری با رویکرد آیین های مذهبی و سفره های نذری خبر داد.

15 فروردین 1399
دلبری غذاهای ایرانی از گردشگران خارجی، استان فارس برند گردشگری خوراک می گردد؟

دلبری غذاهای ایرانی از گردشگران خارجی، استان فارس برند گردشگری خوراک می گردد؟

هر گردشگر خارجی 150 تا 200 دلار در حوزه خوراک هزینه می نماید، استان فارس با 250 هزار گردشگر در 8 ماه سال جاری و تنوع غذایی و قومی باید می تواند یکی از برندهای گردشگری خوراک در ایران باشد.

6 اسفند 1398
میلان در یک نگاه

میلان در یک نگاه

میلان شهری تجاری، مالی و مرکز تولیدکنندگان و همچنین زادگاه روشنفکران و هنرمندان بزرگ ایتالیا است و به لطف جاذبه های تاریخی و دیدنی، محلی عالی برای گردشگران به شمار می رود.

9 دی 1398
طرز تهیه پاستا خانگی با سس گوجه فرنگی مخصوص

طرز تهیه پاستا خانگی با سس گوجه فرنگی مخصوص

اگر جزو افرادی هستید که وقت زیادی برای غذا درست کردن ندارید، در عین حال از خوردن فست فود خسته شده اید، پاستا گزینه مناسبی برای شما است، به ویژه که پاستای خانگی و گیاهی باشد. در این صورت علاوه بر خوردن غذایی خاص و خوشمزه که سریع آماده می شود؛ نگران سلامتی...

19 آبان 1398
طرز تهیه پاناکوتای دو رنگ همراه ویدیو

طرز تهیه پاناکوتای دو رنگ همراه ویدیو

همان طور که می دانید پاناکوتا دسری با اصالت ایتالیایی و به معنی خامه پخته شده است که جز دسته پودینگ ها قرار می گیرد. قبلا طرز تهیه پاناکوتا را به شما آموزش دادیم. اما اینبار هدف از این مقاله آماده کردن یک دسر خوشمزه با پاناکوتای آماده است. خوبی پاناکوتای...

11 آبان 1398
طرز تهیه دلمه برگ مو مجلسی با چاشنی رب انار

طرز تهیه دلمه برگ مو مجلسی با چاشنی رب انار

دلمه برگ مو از آن دسته غذاهای خوشمزه و پرطرفداری است که اتفاقا دستور پخت آسانی دارد. شاید برایتان جالب باشد که بدانید دلمه به عنوان یکی از محبوب ترین فینگر فودهای جهان ریشه در آشپزی یونانی دارد و اصلا در یونان یک غذای سنتی محسوب می گردد. فصل بهار و به خصوص...

25 تیر 1398
تعداد: (48)