چطور در خانه خمیر فوندانت درست کنیم؟

به گزارش دکتر برای تو، خمیر فوندانت یکی از خمیرهایی است که جایگزین خامه و برای تزیین کیک استفاده می گردد. خمیری که به راحتی می توانید در خانه درست کنید.

چطور در خانه خمیر فوندانت درست کنیم؟

جهت دریافت خدمات پتینه کاری سقف با گروه ساختمانی آبان در ارتباط باشید. هر گونه خدمات رنگ آمیزی با تکنیک های مدرن پتینه کاری را به ما بسپارید.

به گزارش خبرنگاران به نقل از ایرنا، خمیر فوندانت یکی از خمیرهایی است که جایگزین خامه و برای تزیین کیک استفاده می گردد. خمیری که به راحتی می توانید در خانه درست کنید.

مواد لازم:

پودر شکر: 900 گرمگلوکز: 1/2 پیمانهپودر ژلاتین: 1/5 قاشق غذاخوری آب: 1/4 پیمانه گلیسیرین خوراکی: 1 قاشق غذاخوری کره: 30 گرم اسانس مایع دلخواه (اسانس وانیل): چند قطره

طرز تهیه:

1. برای تهیه خمیر فوندانت، ابتدا پودر شکر را الک کنید و در ظرف مناسب و گودی بریزید و کنار بگذارید.

2. سپس، قابلمه یا کتری را تا نیمه آب کنید و روی حرارت قرار بدهید تا جوش بیاید. اکنون 1/4 آب مواد لازم را در ظرفی بریزید.

3. پودر ژلاتین را روی آب بپاشید. حدود 5 دقیقه صبر کنید تا حالت اسفنجی پیدا کند، سپس ظرف ژلاتین را روی ظرف آب در حال جوشیدن قرار بدهید تا بن ماری کنید.

4. زمانی که ژلاتین آغاز به حل شدن کرد آن را مرتب هم بزنید تا کاملا ذوب گردد و شفاف گردد.

5. اکنون گلوگز را اضافه کنید و هم بزنید تا گلوکز کاملا حل گردد.

6. بعد از شفاف شدن ژلاتین و گلوکز کره را اضافه کنید و دائم هم بزنید تا مواد کاملا مخلوط و یکدست شوند. سپس ظرف را از روی حرارت بردارید و گلیسرین خوراکی و اسانس مورد نظرتان را اضافه کنید.

7. سپس محلول آماده شده را که هنوز از حرارت نیفتاده است را یکباره در مرکز پودر شکر بریزید. اگر محلول حرارت نداشته باشد و آن را یکباره نریزید، خمیرتان رشته رشته می گردد و انسجام کافی را پیدا نخواهد کرد.

8. بعد با یک قاشق چوبی آغاز به مخلوط کردن کنید تا کمی منسجم گردد. زمانی که همه مواد به خورد هم رفتند و منسجم شد، دست تان را با گلیسیرین چرب کنید و با انگشتان دست تان آغاز به ورز دادن خمیر کنید. خمیر فوندانت را با کف دست ورز ندهید. زیرا حرارت کف دست به خمیر فوندانت منتقل می گردد و خمیر حالت خودش را از دست می دهد و فرم نمی گیرد.

9. بعد از اینکه همه پودر شکرها را اضافه کردید اما خمیر هنوز چسبناک بود، شما می توانید باز خیلی مقدار کمی پودر شکر را روی خمیر الک کنید و باز ورز بدهید تا خمیر کاملاً منسجم گردد. ولی مراقب باشید که هیچ وقت بیش از حد پودر شکر اضافه نکنید زیرا سبب خشکی و انعطاف ناپذیری خمیر می گردد.

10. روی سطح کار پودر قند بپاشید و خمیر را روی آن ورز بدهید. خمیر فوندانت شما کمی نرم است و آماده استفاده است.

11. اما برای اینکه خمیر قابلیت بهتری داشته باشد به مدت یک شب به آن استراحت بدهید تا خوب جا بیفتد. برای همین خمیر را داخل سلفون بپیچید و در ظرف در بسته نگه دارید.

منبع: جام جم آنلاین
انتشار: 28 شهریور 1399 بروزرسانی: 5 مهر 1399 گردآورنده: dr4u.ir شناسه مطلب: 1146

به "چطور در خانه خمیر فوندانت درست کنیم؟" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "چطور در خانه خمیر فوندانت درست کنیم؟"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید