طرز تهیه پاستا ریگاتونی

به گزارش دکتر برای تو، امروز قصد داریم دستورالعمل تهیه پاستا ریگاتونی را به شما آموزش دهیم. با ما همراه باشید.

طرز تهیه پاستا ریگاتونی

مواد لازم:

گوشت چرخکرده سیصد گرم

پیاز داغ سه ق غ

فلفل دلمه رنگی یک پیمانه

قارچ خرد شده یک پیمانه

سس بشامل یک پیمانه (ما، چون دوست نداریم استفاده نکردم)

پنیر پیتزا به میزان لازم

نمک و فلفل و زردچوبه و ادویه مخصوص پاستا به میزان لازم

طرز تهیه:

ریگاتونی را داخل دیگ آب جوش ریخته و مقداری نمک و روغن به آب جوش اضافه میکنیم در همین حین سس را آماده میکنیم. گوشت را با مقداری روغن تفت میدهیم سپس قارچ و پیاز داغ و نیمی از فلفل ها رنگی و همینطور نمک و ادویه را اضافه میکنیم خوب که تفت خورد سپس رب گوجه را اضافه میکنیم کمی تفت می دهیم سپس مقداری آب جوش داخل مواد میریزیم فقط در حدی که مایع گوشتی از هم باز گردد. حالا کف و دیواره قالب کمربندی را چرب میکنیم ریگاتونی را که پخته آبکش میکنیم ریگاتونی را بصورت عمودی در دست میگیریم از مواد گوشتی با قاشق چایخوری داخل حفره ها پر میکنیم.

احتیاج نیست خیلی پر کنید بعد همونطور بصورت عمودی کنار هم بچینید دور تا دور روی قالب را با فویل پوشانده داخل فر داغ قرار دهید درجه فر 180 درجه سانتیگراد به مدت 35 دقیقه سپس فویل را از رو قالب برداشته با پنیر بپوشانید و زیر گریل قرار دهید در حدی که پنیر آب و طلایی گردد.

من پنیر پیتزای زیادی داخل موادم استفاده کردم برای همین دیگه روش پنیر نریختم.

منبع: گردشبان
انتشار: 20 مهر 1399 بروزرسانی: 20 مهر 1399 گردآورنده: dr4u.ir شناسه مطلب: 1194

به "طرز تهیه پاستا ریگاتونی" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "طرز تهیه پاستا ریگاتونی"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید