طرز تهیه پاستا ایتالیایی راویولی با سس پستو - آلفردو
به گزارش دکتر برای تو، آشپزخانه ایتالیایی یکی از خوشمزه ترین و البته سالم ترین مطبخ های جهانست. اصلا شاید به همین دلیل در تمام کشورهای جهان رستوران های ایتالیایی با طبخ غذاهای مدیترانه ای، انواع پاستا، پیتزا و استیک از جمله محبوب ترین رستوران ها هستند. درست کردن یک پاستا ساده یک کار روزمره در ایتالیا است. در میان انواع پاستا با مرغ و قارچ و گوشت از پنه گرفته تا آلفردو شاید تا به حال اسم پاستا راویولی را شنیده باشید که لقب پادشاه پاستاها را از آن خود نموده استای، یک چیزی شبیه مانتی ترکیه . طرز تهیه پاستا ایتالیایی راویولی پنیر با سس آلفردو و نیز طرز تهیه خمیر راویولی در منزل را از سایت All Recipes در مجله خبرنگاران بخوانید.
با ما همراه باشید و با تور ایتالیا از به بهترین کشور اروپا سفر کنیم و در شهرهای ونیز، فلورانس و رم بگردیم و بناهای تاریخی این کشور تاریخی را از نزدیک ببینیم.
کمی در خصوص پادشاه پاستاها بیشتر بدانیم
قبل از این که برای پختن پاستا ایتالیایی راویولی پنیر دست به کار شویم بد نیست کمی در خصوص این پاستای مربع بالشتی بیشتر بدانیم. پاستا راویولی از جمله قدیمی ترین و به جرات می توان گفت محبوب ترین پاستاهایی ایتالیایی است که نخستین بار در شهر جنوا ایتالیا پخته و سرو شد. راویولی در زبان ایتالیایی به معنای بالشت است، بالشتی که داخل آن را با انواع سس گوشت، پنیر، اسفناج و هر مایه دیگری که دل تان بخواهد و طعمش را می پسندید می توانید پر کنید.
اما راویولی اصیل و سنتی ایتالیایی با همین موادی که در این دستور پخت آورده شده اند پخته می گردد. ایتالیایی ها معمولا خودشان در خانه خمیر پاستا راویولی را درست می نمایند که البته کار چندان سختی هم نیست و طعم لذیذ این پاستا را دو چندان می نماید.
پاستا ایتالیایی راویولی پنیر با سس آلفردو برای 4 نفر
مدت زمان آماده سازی و پخت: 2 ساعت
مواد لازم برای خمیر پاستا راویولی ایتالیایی
آرد چند منظوره: 2 پیمانه
نمک: نوک قاشق چایخوری
روغن زیتون: 1 قاشق چایخوری
تخم مرغ: 2 عدد
آب: 1و ½ قاشق غذاخوری
مواد لازم برای مواد داخل راویولی
پنیر ریکوتا: 1 بسته
پنیر خامه ای: 1 بسته
پنیر موزارلا رنده شده: ½ پیمانه
پنیر پروولون: ½ پیمانه رنده شده (پنیری نرم با طعم دودی که از خانواده پنیر موزارلا است و استفاده از آن اختیاری است)
تخم مرغ: 1 عدد
جعفری ساطوری خرد شده: 1و ½ قاشق غذاخوری
سس ایتالیایی مارینارا: 1 پیمانه (برای سرو پاستا)
مواد لازم سس خامه ای پستو- آلفردو
روغن زیتون: 2 قاشق غذاخوری
سیر رنده شده: 2 حبه
سس پستو: 3 قاشق غذاخوری
خامه سنگین قنادی: 2 پیمانه
پنیر پارمزان رنده شده: ¼ پیمانه
طرز تهیه پاستا ایتالیایی راویولی پنیر
مرحله اول
برای تهیه پاستا ایتالیایی راویولی پنیر ابتدا باید خمیر پاستا را آماده کنید. برای این کار تخم مرغ، شیر و نمک را با هم ترکیب کنید و آرد را کم کم به آن اضافه کنید. در حین اضافه کردن آرد مرتب مایه را هم بزنید. باید آنقدر مواد را با هم بزنید تا مایه به صورت خمیر در آید و به دست نچسبد. سپس با سلفون روی خمیر را بپوشایند و حدود 2 ساعت به خمیر استراحت دهید تا خوب ور بیاید.
مرحله دوم
در این فاصله مواد داخل پاستا ایتالیایی راویولی پنیر را آماده کنید. تمام مواد گفته شده برای داخل راویولی را با هم مخلوط کنید و خوب با هم وزر دهید. سپس با دست از مواد بردارید و به اندازه کوفته ریز گرد کنید. کوفته های درست شده را در کمی کره تفت دهید. اگر هم تفت ندهید مسئله ای پیش نمی آید.
مرحله سوم
خمیر پاستا را که درست نموده بودید از یخچال بیرون بیاورید. روی یک سطح صاف مقداری آرد بپاشید و خمیر را با وردنه صاف کنید. برای هر عدد راویولی دو تکه خمیر به شکل مربع با چاقو ببرید. داخل خمیر یک عدد کوفته بگذارید و سپس لبه های خمیر را به هم بچسبانید. با آب نوک انگشتان خود را خیس کنید و روی لبه های خمیر بکشید تا لبه ها خوب به هم بچسبند و باز نشوند.
مرحله چهارم
در یک قابلمه مقداری آب بریزید ¼ قابلمه را با آب پر کنید کافی است). وقتی آب جوش آمد به آن مقداری نمک و روغن (مثل پختن ماکارونی) اضافه کنید. سپس خمیرهای راویولی را داخل آب بیندازید تا چند جوش بزنند. سپس خمیر پخته شده را از آب خارج کنید و در یک آبکش بگذارید.
مرحله پنجم
حالا سس ترکیبی پستو- آلفردو را آماده کنید. در یک ماهیتابه نسوز 2 قاشق غذاخوری روغن زیتون بریزید. سیر رنده شده و سس پستو را اضافه کنید و یک دقیقه روی شعله ملایم گاز هم مرتب بزنید. مقاله طرز تهیه سس پستو را بخوانید. خامه سنگین را اضافه کنید و سپس شعله را زیاد کنید تا سس به دمای جوش برسد و قل قل کند. حالا حرارت را کم کنید و به مدت 5 دقیقه روی شعله ملایم گاز سس را هم بزنید. پنیر پارمزان را اضافه کنید و کمی دیگر هم بزنید تا پنیر در سس آب گردد و سپس سس را از روی حرارت بردارید. درب ظرف را ببندید و سس را گرم نگه دارید.
در یک ظرف دیگر سس مارینارا را بریزید و روی شعله ملایم گاز گرم کنید. قبلا طرز تهیه سس مارینارا برای انواع فست فود را در مقاله 2 طرز تهیه لازانیا ایتالیایی و یونانی گفته ایم. فر را روی دمای 190 درجه سانتی گراد گرم کنید. یک عدد تخم مرغ را در یک ظرف بشکنید، یک قاشق آب به آن اضافه کنید، هم بزنید و سپس با برس به آرامی روی راویولی ها بمالید.
مرحله ششم
در یک ظرف پیرکس مقداری از ترکیب سس آلفردو و پستو که آماده نموده بودید بریزید و تمام کف ظرف را با آن بپوشانید. یک ردیف راویولی داخل ظرف بچینید، روی آن را با سس پستو-آلفردو بپوشانید و یک ردیف دیگر به همین دیگر بچینید تا راویولی ها تمام شوند. روی ظرف را با مقداری پنیر موزارلا و پنیر پارمزان رنده شده بپوشانید و به مدت 15 تا 20 دقیقه داخل فر نگه دارید. بعد از 20 دقیقه پاستا ایتالیایی رایولی پنیر را از فر خارج کنید. حدود 4 دقیقه صبر کنید و سپس سس مارینارا را روی آن بریزید و پاستا را گرم سرو کنید.
نکات مهم
*اگر تمایلی به درست کردن خمیر پاستا راویولی در منزل ندارید آن را به صورت آماده تهیه کنید.
*برای مواد داخل راویولی از هر ترکیبی مثل قارچ وهر نوع گوشت چرخنموده به صورت مایه ماکارونی می توانید بهره ببرید.
*اضافه کردن سس مارینارا اختیاری است، می توانید آن را حذف کنید.
0 0 vote
Article Rating
منبع: افق کوروش