آشپزی

طریقه فریز کردن سیب

سیب منجمد را می توان در بسیاری از انواع دستورات آشپزی و غذایی سیب مورد استفاده قرار داد. این مقاله اطلاعاتی در مورد چگونگی فریز کردن سیب به منظور استفاده در مواقع دیگر ارائه داده است.

27 مهر 1400

آشپرخانه؛ سخت ترین قسمت خانه تکانی

اگر بگوییم آشپرخانه قلب خانه است پربیراه نگفته ایم. محلی از خانه که تمامی اعضای خانواده از آن استفاده می کنند. مخصوصا کسی که آشپزی می کند، وقت زیادی را در آن می گذراند. از سویی آشپزخانه محلی است که نظافت و تمیز بودن آن ضامن سلامتی اعضای خانه است.

22 مهر 1400

آنالیز ادویه های پلویی، مرغ و ماهی و خورشتی

ادویه ها یکی از مهم ترین بخش ها برای عطر و طعم بخشیدن به هر غذایی محسوب می شوند. بدون وجود ادویه در غذا حتی با استفاده از با کیفیت ترین مواد اولیه نمی توان یک غذای خوشمزه تهیه کرد.

14 شهریور 1400

مینینگر سن پترزبورگ نیکولاسکای؛اقامت در قلب روسیه، عکس

هتل مینینگر سن پترزبورگ نیکولاسکای هتلی است سه ستاره و میان رده که در قلب شهر عظیم، تاریخی و باشکوه روسیه واقع شده است.

9 مرداد 1400

18 میان وعده سالم و خوشمزه برای رژیم غذایی وگان

پیدا کردن میان وعده های سالم که مناسب رژیم غذایی وگان یا گیاه خواری مطلق باشند، می تواند چالش برانگیز باشد . علت این موضوع این است که افرادی که رژیم غذایی وگان را دنبال می کنند، فقط مواد غذایی گیاهی را می خورند و هیچ نوع محصول حیوانی را مصرف نمی کنند که...

9 تیر 1400

طرز تهیه کاپ کیک شکلاتی خوشمزه عالی به 2 روش

کاپ کیک شکلاتی، نوعی کیک فنجانی تک نفره است که بسیاری از بچه ها و جوانان شیفته طعم آن هستند. این نوع کیک خوشمزه را می توان با مغز شکلات و بدون شیر درست کرد یا در تهیه آن از شیر و روغن استفاده کرد.

25 اسفند 1399

طرز تهیه اسپاگتی ایتالیایی با دو نوع سس پستو و گوجه فرنگی

اسپاگتی یک غذای ایتالیایی است که ما ایرانیان آن را به شیوه خودمان طبخ می کنیم. در این مطلب قصد داریم طرز تهیه اسپاگتی ایتالیایی با دو نوع سس را شرح دهیم.

8 اسفند 1399

طرز تهیه شکلات داغ پاریسی

این نوشیدنی داغ خوشمزه حاوی مقدار زیادی شکلات است و به همین دلیل برای جلوگیری از مصرف بیش از حد آن، از فنجان های اسپرسو کوچک برای سرو کردن این نوشیدنی گرم استفاده می گردد

10 آذر 1399

نحوه خشک کردن فلفل قرمز و سبز در فر، در آفتاب و با نخ

اگر راه های تشخیص ادویه مرغوب را بدانید، پس اطلاع دارید که کمتر ادویه ای به پای کیفیت خانگی آن می رسد. خشک کردن فلفل قرمز تند یک راهکار ایده آل برای ذخیره سازی و استفاده از فلفل در آینده می باشد. راه های زیادی برای خشک کردن فلفل قرمز وجود دارد که می توانید...

29 مهر 1399

طرز تهیه پاستا ریگاتونی

امروز قصد داریم دستورالعمل تهیه پاستا ریگاتونی را به شما آموزش دهیم. با ما همراه باشید.

20 مهر 1399

چطور در خانه خمیر فوندانت درست کنیم؟

خمیر فوندانت یکی از خمیرهایی است که جایگزین خامه و برای تزیین کیک استفاده می گردد. خمیری که به راحتی می توانید در خانه درست کنید.

28 شهریور 1399

طرز تهیه پاستا ایتالیایی راویولی با سس پستو - آلفردو

آشپزخانه ایتالیایی یکی از خوشمزه ترین و البته سالم ترین مطبخ های جهانست. اصلا شاید به همین دلیل در تمام کشورهای جهان رستوران های ایتالیایی با طبخ غذاهای مدیترانه ای، انواع پاستا، پیتزا و استیک از جمله محبوب ترین رستوران ها هستند. درست کردن یک پاستا ساده...

16 مرداد 1399

طرز تهیه کاچی برای افطار

کاچی یک دسر و میان وعده ایرانی است که می توان حتی آن را به عنوان شام میل کرد، به دلیل اینکه در تهیه کاچی از کره، آرد و زعفران استفاده می گردد بسیار مقوی است، به همین منظور از قدیم برای زنانی که تازه زایمان نموده اند کاچی درست می نمایند تا قوای جسمانی خود...

20 تیر 1399

نذری ها هم جشنواره ای شدند ، دکترین غذای ایران چیست؟

یک مسئول میراث فرهنگی از برگزاری جشنواره سفره ایرانی فرهنگ گردشگری با رویکرد آیین های مذهبی و سفره های نذری خبر داد.

15 فروردین 1399

دلبری غذاهای ایرانی از گردشگران خارجی، استان فارس برند گردشگری خوراک می گردد؟

هر گردشگر خارجی 150 تا 200 دلار در حوزه خوراک هزینه می نماید، استان فارس با 250 هزار گردشگر در 8 ماه سال جاری و تنوع غذایی و قومی باید می تواند یکی از برندهای گردشگری خوراک در ایران باشد.

6 اسفند 1398

میلان در یک نگاه

میلان شهری تجاری، مالی و مرکز تولیدکنندگان و همچنین زادگاه روشنفکران و هنرمندان بزرگ ایتالیا است و به لطف جاذبه های تاریخی و دیدنی، محلی عالی برای گردشگران به شمار می رود.

9 دی 1398

طرز تهیه پاستا خانگی با سس گوجه فرنگی مخصوص

اگر جزو افرادی هستید که وقت زیادی برای غذا درست کردن ندارید، در عین حال از خوردن فست فود خسته شده اید، پاستا گزینه مناسبی برای شما است، به ویژه که پاستای خانگی و گیاهی باشد. در این صورت علاوه بر خوردن غذایی خاص و خوشمزه که سریع آماده می شود؛ نگران سلامتی...

19 آبان 1398

طرز تهیه پاناکوتای دو رنگ همراه ویدیو

همان طور که می دانید پاناکوتا دسری با اصالت ایتالیایی و به معنی خامه پخته شده است که جز دسته پودینگ ها قرار می گیرد. قبلا طرز تهیه پاناکوتا را به شما آموزش دادیم. اما اینبار هدف از این مقاله آماده کردن یک دسر خوشمزه با پاناکوتای آماده است. خوبی پاناکوتای...

11 آبان 1398

طرز تهیه دلمه برگ مو مجلسی با چاشنی رب انار

دلمه برگ مو از آن دسته غذاهای خوشمزه و پرطرفداری است که اتفاقا دستور پخت آسانی دارد. شاید برایتان جالب باشد که بدانید دلمه به عنوان یکی از محبوب ترین فینگر فودهای جهان ریشه در آشپزی یونانی دارد و اصلا در یونان یک غذای سنتی محسوب می گردد. فصل بهار و به خصوص...

25 تیر 1398