طرز تهیه تیرامیسو؛ هدیه شیرین ایتالیایی ها به جهان
به گزارش دکتر برای تو، بعد از آموزش چند دستور مختلف برای تهیه دسرهای فرانسوی، نوبت به یک دسر ایتالیایی خوشمزه می رسد. در این ویدیو قصد داریم طرز تهیه دسر تیرامیسو را آموزش دهیم که بسیار ساده است و نتیجه آن به مراتب خوشمزه تر و مجذوب نماینده تر از دسرهای حاضری بیرون است. در واقع طعم جادویی و بافت خارق العاده این دسر است که افراد مختلف را در سرتاسر جهان مجذوب خود نموده است. آنچه باعث طعم جادویی این دسر می گردد، طعم قوی قهوه اسپرسو روی بافت خامه ای پنیر تازه ماسکارپونه در کنار بیسکوئیت های شکری است. شیرینی پزان حرفه ای در منطقه ها مختلف ایتالیا ممکن است تیرامیسوی خود را با تفاوت های کوچکی در اندازه و نوع مواد اولیه تهیه نمایند، اما آنچه ما به شما در این ویدیو آموزش می دهیم، تیرامیسوی کلاسیک است که همه از آن لذت خواهند برد.

مواد لازم:
- بیسکوئیت لیدی فینگر: 1 بسته (24 عدد)
- زرده تخم مرغ: 4 عدد
- شکر: 3 قاشق غذاخوری
- خامه قنادی: 200 گرم
- پنیر ماسکارپونه: 200 گرم
- قهوه اسپرسوی غلیظ: 2 شات
- وانیل: یک دوم قاشق چای خوری
- پودر کاکائو: به اندازه لازم
طرز تهیه تیرامیسو
- قبل از هر چیز قهوه اسپرسو را در دستگاه قهوه ساز، موکاپات یا فرنچ پرس تهیه کنید و کنار بگذارید تا خنک گردد.
- زرده های تخم مرغ را با شکر و وانیل مخلوط کنید. سپس به روش بن ماری روی حرارت قرار دهید و مدام هم بزنید تا رنگ آن روشن گردد و حالت کرمی پیدا کند.
- خامه قنادی را که از 2 تا 3 ساعت قبل از فریزر خارج کردید، با دور تند هم بزنید تا کاملا فرم بگیرد.
- پنیر ماسکارپونه را به خامه اضافه کنید و دوباره با دور تند هم بزنید.
- خامه و پنیر را به زرده ها اضافه کنید و به آرامی هم بزنید تا یکدست گردد.
- در اینجا می توانید برای طعم بیشتر قهوه در دسر، یک قاشق از قهوه دم نموده را به مواد اضافه کنید.
- برای چیدمان تیرامیسو ابتدا بیسکوئیت لیدی فینگر را در قهوه سرد بزنید و بعد از غلطاندن سریع، کف یک ظرف با ارتفاع مناسب بچینید.
- بعد از یک لایه بیسکوئیت، نیمی از کرم را روی بیسکوئیت ها بریزید و صاف کنید.
- این کار را یک بار دیگر تکرار کنید تا چیدمان لایه ها مانند تصویر کامل گردد. دسر را به مدت 24 ساعت داخل یخچال قرار دهید تا کاملا منسجم گردد.
- بعد از خارج کردن دسر از یخچال یک لایه پودر کاکائو روی آن بپاشید.
- نوش جان.
انتشار: 3 اردیبهشت 1404
بروزرسانی: 3 اردیبهشت 1404
گردآورنده: dr4u.ir
شناسه مطلب: 2435
به "طرز تهیه تیرامیسو؛ هدیه شیرین ایتالیایی ها به جهان" امتیاز دهید
دیدگاه های مرتبط با "طرز تهیه تیرامیسو؛ هدیه شیرین ایتالیایی ها به جهان"
* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید