عراقچی: مذاکره ای با آمریکا نداریم
به گزارش دکتر برای تو، تهران (پانا) - معاون سیاسی وزیر امور خارجه کشورمان تاکید نمود ما هیچ مذاکره ای با آمریکا نداریم چه مستقیم و چه غیر مستقیم، ما فقط با اعضای برجام مذاکره و گفت وگو می کنیم.

به گزارش ایسنا، سید عباس عراقچی در یک گفت وگوی تلویزیونی با اعلام مطلب فوق گفت: همین اعضایی که الان به عنوان گروه 1+4 شناخته می شوند طرف گفت وگوهای ما خواهند بود و آنها هستند که با طرف های دیگر هر طور که خودشان بخواهند می توانند صحبت نمایند، ولی ما هیچ گفت وگویی چه مستقیم و چه غیر مستقیم با آمریکایی ها نداریم.
این دیپلمات ارشد کشورمان اضافه نمود: از نظر ما هیچ طرح گام به گامی وجود ندارد و اصلا به نقشه راه نیاز نداریم.
عراقچی گفت: ما فقط یک گام نهایی داریم که آمریکا باید بردارد و تمام تحریم هایی را که اعمال نموده بردارد و بعد از آن است که ایران راستی آزمایی می نماید و بعد به تعهدات خود بر می شود.
معاون سیاسی وزیر امورخارجه کشورمان بار دیگر تاکید نمود: ما هیچ عجله ای نداریم و صبر می کنیم.
منبع: خبرگزاری پانا