کباب مرغ خوشمزه مراکشی

به گزارش دکتر برای تو، خیلی از افراد کباب مرغ را دوست دارند مخصوصا اگر از نوع کباب مرغ تند باشد. در ادامه مطلب زیر طرز تهیه کباب مرغ تند مراکشی را به شما آموزش می دهیم.

کباب مرغ خوشمزه مراکشی

برخی از غذاهای کشورهای دیگر با ذائقه ما ایرانی ها سازگار است و تجربه طعم آن ها خیلی لذت بخش است. یکی از این غذاهای لذیذ، کباب مرغ تند مراکشی است که تهیه آن بسیار ساده و بی دردسر است. در این مطلب از خبرنگاران به آموزش این غذای رژیمی پرداخته شده است.

کباب مرغ تند مراکشی

  • سینه مرغ کامل 4 عدد
  • پودر فلفل قرمز یک قاشق چایخوری
  • روغن زیتون 5 قاشق غذاخوری
  • آبلیمو 5 قاشق غذاخوری
  • سیر 4 حبه
  • گشنیز و جعفری خرد شده 5 قاشق غذاخوری
  • پودر گشنیز یک قاشق چایخوری
  • پودر زیره سبز 1/2 قاشق چایخوری
  • نمک یک قاشق چایخوری

طرز تهیه کباب مرغ تند

مرحله اول

آبلیمو، روغن زیتون، سیر، پودر زیره، پودر گشنیز، پودر فلفل قرمز و نمک را داخل میکسر بریزید و هم بزنید تا یکدست شود.

مرحله دوم

پس از اینکه مواد مخلوط شدند گشنیز و جعفری خرد شده را اضافه کنید و سس را داخل کاسه ای بریزید.

مرحله سوم

استخوان های مرغ را جدا کنید و هر سینه مرغ را از پهنا به 2-3 قسمت برش بزنید، سپس تکه های مرغ را به سس اضافه کنید و خوب مخلوط نمایید، روی کاسه را با سلفون بپوشانید و حداقل به مدت 4 ساعت در یخچال استراحت دهید.

مرغ ها را داخل تابه ای که چرب کرده اید یا سینی مخصوص کباب کردن قرار دهید، پس از اینکه طلایی شد برگردانید تا طرف دیگر مرغ نیز برشته و طلایی شود. سپس کباب مرغ را به همراه ماست و برنج سرو کنید.

نکات

  1. در مرحله اول، اگر در میکس کردن مسئله ای داشتید می توانید مقداری سرکه یا آب جوش اضافه کنید.
  2. در مرحله دوم، نیازی به اضافه کردن گشنیز و جعفری نیست.
  3. در مرحله سوم، بهتر است یک شب مرغ در سس استراحت کند.

اگر به غذاهای کبابی علاقه دارید، طعم یک کباب بی نظیر را با این دستور تجربه کنید.

پیشنهاد مطالعه: می توانید این غذا را کنار ترشی بادمجان به روش ساده امتحان کنید.

منبع: پیام دلتا
انتشار: 10 مرداد 1401 بروزرسانی: 10 مرداد 1401 گردآورنده: dr4u.ir شناسه مطلب: 2123

به "کباب مرغ خوشمزه مراکشی" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "کباب مرغ خوشمزه مراکشی"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید