برترین روش پخت کباب قفقازی خوشمزه و خاص در منزل!
به گزارش دکتر برای تو، کباب قفقازی به علت داشتن دو نوع گوشت سفید و قرمز در ترکیب خود یکی از پر طرفدارترین کباب ها است. کلی مطلب و روش پخت در موردش وجود داره، سعی کردیم کی از برترین روش های پخت مجلسی این غذای اصیل ایرونی رو بهتون آموزش بدیم
لازم به ذکره تشابه زیادی در مواد مصرفی این غذا با کباب سلطانی وجود داره، اما باید اشاره کردکه این دستور پخت کاملاً طعم متفاوت و مجزای از سایر کباب ها دارد.
امروز ما اینجا هستیم تا یکی از ساده ترین و برترین روش های پخت کباب قفقازی را تقدیم حضورتان کنیم.
مدت زمان تقریبی آماده سازی مواد سی دقیقه است.
آماده سازی مواد اولیه کباب کار بسیار سهل و ساده ای است اما اگر صبوری به خرج دهید و برای طعم دار شدن گوشت ها پنج تا شش ساعت زمان بگذارید قطعا نتیجه خیلی بهتری خواهید داشت.
مواد اولیه جهت تهیه کباب قفقازی:
- گوشت قرمز (گوسفندی یا گوساله): صدوپنجاه گرم
- گوشت فیله مرغ: صد و پنجاه گرم
- پیاز: چهار عدد
- فلفل دلمه سبز یا رنگی: دو عدد میانه
- ماست چکیده: چهار قاشق غذاخوری
- روغن زیتون: دو قاشق غذاخوری
- فلفل سیاه و نمک: به مقدار لازم
- زعفران دم نموده: دو قاشق غذاخوری
گوشت ها را با آب سرد شسته و منتظر می مانیم تا آب اضافه آن ها گرفته گردد .با چاقو گوشت ها را به ابعاد مکعبی شکل یکسانی برش می زنیم.
در این مرحله دقت بیشتری به خرج دهید و سعی کنید تکه های گوشت و مرغ یکسان باشند. رعایت این موضوع هنگام کباب شدن نتیجه مطلوب تری به شما خواهد داد.
اصلی ترین مرحله در تهیه این کباب خوشمزه، ساختن سس آن است. قطعاً سس در طعم و رنگ کباب تاثیر بسیار زیادی دارد. پس این کارو با نهایت دقت انجام بدید.
برای مشاهده طرز تهیه 4 سس خوشمزه اینجا کلیک کنید.
تهیه سس کباب قفقازی:
برای تهیه سس کباب قفقازی ابتدا یک عدد پیاز میانه را به صورت خلالی برش می زنیم و در ظرف مناسب می ریزیم، گوشت قرمز و گوشت مرغ را به ظرف اضافه می کنیم. ماست چکیده، روغن زیتون، فلفل سیاه و زغفران دم نموده را با هم مخلوط نموده و روی گوشت ها می ریزیم.
با یاری دست مخلوط گوشت و سس را به خوبی به هم میزنیم تا تمامی مواد با سس آغشته شوند. درب ظرف را بپوشانید و حداقل یک ساعت درون یخچال استراحت دهید تا مواد به خوبی طعم دار شوند. اضافه کردن پیاز در این مرحله به ما یاری می نماید تا بوی بد مرغ گرفته گردد. بعلاوه بافت گوشت را نرم تر خواهد نمود تا در زمان سرو به راحتی میل کنید. تا گوشت ها طعم دار شوند به سراغ فلفل دلمه ها می رویم و آن ها را به مقدار ابعاد گوشت ها قاچ می زنیم.
اگر سفره آرایی براتون مهمه از فلفل دلمه های رنگی بهره ببرید زمان به سیخ زدن کباب شما ترکیب رنگی بسیار شاد و دلنشینی به خود می گیرد. این امر در زیبایی سفره شما نیز تاثیر به سزایی خواهد داشت.
پیازها را نیز به همین ترتیب، هم مقدار با فلفل دلمه ای ها قاچ می کنیم. بعد از گذشت زمان مورد احتیاج (پنج تا شش ساعت)، موقع سیخ زدن گوشت ها فرا می رسد.
در این مرحله ما از سیخ های فلزی یاری گرفتیم. در سیخ زدن کباب قفقازی باید نوبت را رعایت کنید تا کباب های منظم و زیبایی داشته باشید. در اصالت این کباب اول قطعه گوشت قرمز بعد فلفل دلمه ای، فیله مرغ و برشی پیاز به سیخ می زنیم و این کار را تا آخر سیخ تکرار می کنیم.
با یاری نمک پاش روی سیخ ها نمک می پاشیم تا طعم بهتری به کباب دهد.
دقت کنید حتما در همین مرحله نمک به گوشت ها اضافه کنید تا بافت گوشت را سفت یا اصطلاحاً ناپز نکند.
برای کباب کردن از منتقل و ذغال می گردد استفاده کرد. در صورتی که در دسترس ندارید از کباب پز های خانگی نیز می توانید بهره ببرید. منقل و ذغال دمای به مراتب بالاتری نسبت به کباب پز دارن و هنگام پخت باید دائما جای سیخ ها رو عوض کنید.
پخت کباب لذیذ و خوش مزه ما به همین سادگی به سرانجام رسید. این غذای محبوب را هم با برنج و هم با نان می توان سرو کرد.
امیدواریم که از دستور کباب قفقازی امروز ما کمال استفاده رو برده باشید.
این نوشته برگرفته از سایت معتبر https://www.cookingclassy.com/ است.
منبع: اُکالا