طرز تهیه رولت اسفناج؛ یک پیش غذای مقرون به صرفه و خوش طعم

به گزارش دکتر برای تو، طرز تهیه رولت اسفناج؛ ما دستور پخت پیش غذایی را تهیه نموده ایم که هم از آن سیر نمی شویم و هم به دلیل داشتن طعم ترش زرشک، گرسنه تر می شویم. اگر تا به حال آن را امتحان ننموده اید پس وقت آن است که دست به کار شویم و طعم جدیدی را به خودمان هدیه دهیم.

طرز تهیه رولت اسفناج؛ یک پیش غذای مقرون به صرفه و خوش طعم

از اسفناج در غذا هایی زیادی استفاده می کنیم که شاید پر رنگ ترین آن ها آش رشته باشد؛ اما آیا طعم اسفناج را به جز در آش رشته و بورانی ماست چشیده ایم؟ ما دستور پخت پیش غذایی را تهیه نموده ایم که هم از آن سیر نمی شویم و هم به دلیل داشتن طعم ترش زرشک، گرسنه تر می شویم. اگر تا به حال آن را امتحان ننموده اید پس وقت آن است که دست به کار شویم و طعم جدیدی را به خودمان هدیه دهیم.

  • 150 گرم اسفناج
  • یک دوم پیمانه، پیاز درشت خرد شده
  • 1 پیمانه ماست چکیده
  • 2 حبه سیر رنده شده
  • 5 عدد تخم مرغ
  • 3 قاشق غذاخوری، گردو خرد شده (دلبخواه)
  • 2 قاشق غذاخوری زرشک
  • یک دوم قاشق چایی خوری نمک
  • یک دوم قاشق چایی خوری فلفل
  • 1 قاشق چایی خوری زردچوبه
  • 1 قاشق غذاخوری روغن مایع

1. فر را روی حرارت 180 درجه سانتیگراد گرم می کنیم.

2. برگ های اسفناج را با سه قاشق غذاخوری آب داخل قابلمه ریخته و 4-3 دقیقه آن ها را بپزید. سپس از روی حرارت برداشته وقتی سرد شد آب اضافی آن را بگیرید.

3. اسفناج پخته را همراه با پیاز خرد شده، تمام ادویه ها، روغن و تخم مرغ داخل مخلوط کن یا غذا ساز ریخته و دو دقیقه همه مواد را هم زده تا کامل خرد شوند و به صورت یک مایع یک دست در آید.

4. به مایع اسفناج گردو خرد شده و زرشک را اضافه و مواد را با هم مخلوط می کنیم. داخل سینی فر را با کاغذ روغنی پوشانده و مایع آماده شده را روی کاغذ ریخته و با قاشق روی سطح کاغذ پخش می کنیم.

5. داخل سینی فر را با کاغذ روغنی پوشانده و مایع آماده شده را روی کاغذ ریخته و با قاشق روی سطح کاغذ پخش می کنیم.

6. سینی را داخل فر گذاشته تا برای 15 دقیقه بپزد. تا آماده شدن اسفناج، ماست را با سیر رنده شده و کمی نمک مخلوط نموده و کنار می گذاریم.

7. وقتی اسفناج پخت از فر خارج نموده و می گذاریم تا سرد گردد. سپس اسفناج را پشت و رو نموده و کاغذ را جدا می کنیم.

8. اسفناج ورقه ای را با چاقو به صورت نوار های بلند برش می دهیم.

9. روی هر نوار را از بالا تا پایین با ماست می پوشانیم و به آرامی نوار اسفناجی را رول می کنیم.

10. می توانید رولت های آماده را همان موقع سرو کنید و یا در یخچال گذاشته و یک ساعت بعد سرو کنید.

منبع: ایرنا

منبع: فرادید
انتشار: 2 شهریور 1401 بروزرسانی: 2 شهریور 1401 گردآورنده: dr4u.ir شناسه مطلب: 2140

به "طرز تهیه رولت اسفناج؛ یک پیش غذای مقرون به صرفه و خوش طعم" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "طرز تهیه رولت اسفناج؛ یک پیش غذای مقرون به صرفه و خوش طعم"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید