شهرک صنعتی پرند می تواند برند دانش و فناوری باشد
به گزارش دکتر برای تو، به گزارش خبرنگاران، مهدی توانا امروز در مراسم بازدید رئیس هیئت عامل صندوق نوآوری و شکوفایی از شرکت های دانش بنیان این شهرک گفت: شهرک پرند می تواند برند صنایع و دانش و فناوری کشور محسوب شود و مشکلاتی که امروزه صنعت با آن دست و پنجه نرم می کند را به وسیله دانش مرتفع سازد.

وی با بیان اینکه در سال 81 هیئت دولت ایجاد این شهرک را به تصویب رساند، اظهار داشت: شهرک صنعتی پرند در سال 83 با 58 هکتار به بهره برداری رسید.
توانا با بیان اینکه در این شهرک 456 قرارداد منعقد شده، شرح داد: تاکنون 350 طرح فعال شده است؛ همچنین 106 واحد صنعتی در مرحله ساخت و ساز طرح شان هستند که این پروسه قبل از بهره برداری است.
مدیر شهرک صنعتی پرند با بیان اینکه این شهرک صنعتی توانسته استقبال زیادی را ایجاد کند، گفت: همچنین پیش بینی شده سه هزار و 200 شغل برای واحدهای غیر فعال ایجاد شود.
وی تأکید کرد: شهرک صنعتی پرند شهرکی تقاضا محور است که می تواند بازار هدف گروه های صنعتی در حوزه برق و الکترونیک و فلز باشد.
منبع: خبرگزاری مهر