واویشکا مرغ؛ تجربه یک طعم روسی
به گزارش دکتر برای تو، در ایران مرغ به صورت های مختلفی طعم دار می شود و هر ناحیه و منطقه ای بر اساس ذائقه خود آن را طعم دار می کنند. در این دستور پخت مرغ را به روش روس ها طبخ می کنیم و یک طعم تازه را امتحان می کنیم.
واویشکا مرغ یک غذای بین المللی و مختص روس ها می باشد. در جنگ جهانی دوم زمانی که روس ها وارد شمال کشور شدند این غذا نیز وارد ایران کردند و به نام واویشکا مرغ شناخته شد.
مواد مورد احتیاج برای این غذا شامل سینه مرغ، پیاز، فلفل دلمه، گوجه فرنگی، فلفل سبز، زعفران و آبلیمو است. همانطور که مشاهده می کنید ماده اصلی این غذا سینه مرغ است و مواد دیگر برای طعم دار کردن آن می باشد.
در ایران مرغ به صورت های مختلفی طعم دار می شود و هر ناحیه و منطقه ای بر اساس ذائقه خود آن را طعم دار می کنند. در این دستور پخت مرغ را به روش روس ها طبخ می کنیم و یک طعم نو را امتحان می کنیم.
برای تهیه این خورش به زمانی کمتر از یک ساعت احتیاج داریم در نتیجه این غذا نسبت به دیگر غذا ها سریعتر آماده می شود. در این غذا سینه مرغ را بهتر است به قسمت های 2 سانتی خرد کنید. در تهیه واویشکا حتما باید آبلیمو را در مرحله آخر اضافه کنید و بعد از اضافه کردن آبلیمو شعله را خاموش کنید و سپس غذا آماده خوردن است.
مواد لازم
سینه مرغ: یک عدد (حدود 300 گرم)
پیاز بزرگ خلالی شده: یک عدد
فلفل دلمه ای خرد شده: نصف یک عدد
گوجه فرنگی خرد شده: یک عدد
فلفل سبز قلمی خرد شده: 3 عدد
زعفران: اندازهی
آب لیمو ترش تازه: اندازهی
نمک: به اندازه لازم
فلفل: به اندازه لازم
روغن: به اندازه لازم
زردچوبه: به اندازه لازم
واویشکا مرغ؛ تجربه یک طعم نو و متفاوت
طرز تهیه
1. ابتدا سینه مرغ را خرد کنید.
2. سپس پیاز را خرد کنید.
3. پیاز را در روغن تفت دهید.
4. سپس به آن زردچوبه زده و اندازهی مجدد تفت دهید تا پیاز رنگ طلایی بگیرد.
5. سینه مرغ خرد شده را به پیاز اضافه کنید.
6. فلفل قلمی خرد شده را اضافه کنید.
7. پس از آن فلفل دلمه ای، گوجه فرنگی، نمک، فلفل و زعفران را اضافه کنید.
8. همه مواد را با هم مخلوط کنید تا مواد به خورد هم فرایند.
9. می توانید کمی آب به مواد اضافه کنید تا مواد بهتر پخته شوند.
10. در آخر آب لیمو را اضافه کنید.
11. در نهایت غذا آماده سرو است آن را در ظرف مناسب بکشید و میل کنید.
منبع: برترین ها
منبع: فرادید