هجوم به بانک های غذا در آمریکا، صف 1.6 کیلومتری خودروها برای دریافت یاری
به گزارش دکتر برای تو، طبق یکی از جدیدترین نظرسنجی ها، یک هشتم آمریکایی ها اعلام نموده اند که گاهی یا در اغلب مواقع ماه گذشته غذای کافی نداشته اند.
با شیوع ویروس کرونا در 9 ماهه گذشته در آمریکا، بسیاری از مردماین کشور برای دریافت مواد غذایی به بانک های مواد غذایی هجوم بردند. بسیاری از این افراد پیش از این به این سازمان های غیر انتقاعی و خیریه یاری می کردند. اما از دست رفتن بسیاری از مشاغل، بیکاری گسترده و تعطیلی مدارس بر اقتصاد خانوارها تاثیر داشته و آنها را به سمت استفاده از خیره ها سوق داده است.
بی بی سی در گزارشی به آنالیز شرایط معاش خانوارهای آمریکایی و استفاده اآنها از بانک های مواد غذایی و موسسات خیریه پرداخته است.
به گزارش خبرنگاران، بانک های مواد غذایی در سراسر آمریکا در تلاشند که در حین بیماری همه گیر کرونا، غذای بسیاری از مردم حتی در مناطق ثروتمندنشین این کشور را تامین نمایند.
بانک های مواد غذایی موسسات خیریه یا غیرانتفاعی هستند که به توزیع غذا برای مردم احتیاجمند می پردازند و گسترش گرسنگی جلوگیری می نمایند.
صف اتومبیل ها در برابر یک بانک غذایی ناحیه ای در لس آنجلس کالیفرنیا- نوامبر 2020/ عکس: رویترز
کارلا کندلاریو 30 ساله هرگز تصور نمی کرد که روزی او همسرش مجبور شوند برای تامین غذای خود و خانواده شان به یک بانک غذا مراجعه نمایند.
قبل از آغاز بیماری همه گیر کرونا این زوج که در لودون ویرجینا زندگی می نمایند با مجموع حقوق خود زندگیشان را می گذراندند. کارلا از افراد سالمند مراقب می کرد و همسرش در بخش ساخت و ساز مشغول بود.
در ماه ژوئن (خرداد) گذشته کندلاریو شغل خود را از دست داد. او گفت: از آن موقع همه چیز تغییر کرد.
از دست دادن ناگهانی درآمد و یک عمل دندانپزشکی غیرمنتظره و ضروری برای کندلاریو حدود 3000 هزار دلار آب خورد و آنها را بیش از قبل تحت فشار مالی قرار داد. آنها یک فرزند 11، 9 و دو فرزند دوقلوی 4 ساله دارند.
داوطلبان کیسه های مواد غذایی را در بانک غذایی سانفرانسیکو- مارین بسته بندی می نمایند/ عکس: SAN FRANSCISCO MARIN FOOD BANK
کندلاریو می گوید: آنها اخیرا آنقدر بدهکار بودند که برای غذا خوردن به سراغ موسسه تسکین گرسنگی لودن به عنوان یک انبارغذا در لیسبورگ ویرجینا می رفتند.
خانواده کندلاریو تنها کسانی نیستند که با چنین تقلای پیش بینی نشده ای مبارزه می نمایند.
براساس داده های اداره سرشماری تعداد زیادی از آمریکایی ها بیش از هر زمان دیگری در طول شیوع بیماری همه گیرکووید-19 گرسنه مانده اند.
یک زن جوان آمریکایی: ما قبلا به بانک های غذایی یاری می کردیم، اما از الان به آن تکیه نموده و از یاری آنها استفاده می کنیم
طبق یکی از جدیدترین نظرسنجی ها، یک هشتم آمریکایی ها اعلام نموده اند که گاهی یا در اغلب مواقع ماه نوامبر غذای کافی نداشته اند.
براساس آمار نظرسنجی ماه گذشته موسسه Household Pulse حدود 12 درصد از بزرگسالان اعلام نموده اند که خانواده آنها در هفته گذشته با مشکل کمبود غذا روبرو شده است. در این نظرسنجی حدود 26 میلیون بزرگسال شرکت نموده اند.
به صورت کلی ناامنی غذایی در آمریکا در مقایسه با سال گذشته 2 برابر شده و به بالاترین سطح خود پس از سال 1998 رسیده است. در سال 1998 اطلاعات مربوط به توانایی تامین و دریافت مواد غذایی خانوارهای آمریکا برای اولین بار جمع آوری شد.
اگرچه گرسنگی در آمریکا مسئله جدیدی نیست اما همه گیری کرونا تاثیر عمده ای در این زمینه داشته است. ناامنی غذایی به موضوعی گسترده در سطح ملی این کشور تبدیل شده و بعضی از مناطق ثرومندنشین را نیز درگیر نموده است
یک داوطلب به موسسه تسکین گرسنگی لودون یاری می کند- موسسه تسکین گرسنگی لودن به یاری های بیشتری احتیاج پیدا نموده است/ عکس: COURTESY LOUDOUN HUNGER RELIEF
از اوایل ماه نوامبر (11 آذر)، در منطقه ای نزدیک باشگاه ملی گلف ترامپ در ویرجینیا بین 750 تا 110 خانوار از موسسه خیریه تسکین گرسنگی لودون تغذیه نموده اند. این منطقه کمترین میزان گرسنگی در آمریکا را داشته و پس از شیوع بیماری همه گیر کرونا به صورت متوسط با افزایش 225 درصدی متقاضیان احتیاجمند در هفته روبرو شده است.
جنیفر مونت گومری مدیر عامل این موسسه می گوید: ما افرادی را دیدیم قبلا احتیاجی به استفاده از این منابع غذایی نداشته اند.
وی اضافه کرد: تعیین بود که آنها باید یک یا دو چک را پرداخت می کردند و در آستانه مسائل جدی بودند.
پل اش مدیر عامل بانک غذایی فرانسیسکو- مارین که در بعضی از ثروتمندترین شهرهای آمریکا فعال است در این باره گفت: موسسه فرانسیکو-مارین به بیش از 60 هزار خانوار یاری نموده و این 2 برابر یاری های موسسه پیش از شیوع ویروس کرونا به (احتیاجمندان) است.
اش گفت: پیش از شیوع کرونا افراد مسن و کم درآمد اکثریت مشتریان بانک غذایی موسسه ما را تشکیل می دادند اما اخیرا این نهاد خیریه با هجوم کارگران خدماتی روبه رو شده که به شکل نامتناسبی تحت ثاتیر شیوع کرونا قرار دارند.
صف 1.6 کیلومتری اتومبیل ها در برابر یک بانک مواد غذایی در لس آنجلس
دایان ویتمور شانزباخ اقتصاددان و مدیر موسسه تحقیقات سیاست دانشگاه نورث وسترن می گوید: شرایط مالی مهم ترین دلیل گرسنگی است.نرخ ناامنی غذایی در اواخر ماه مارس و همزمان با تعطیلات و قرنطینه سراسری ناشی از شیوع کرونا افزایش یافت. این دوران اقتصاد آمریکا را زمین گیر کرد.
با افتتاح و بازگشایی آهسته مشاغل اوضاع اندکی بهبود یافت. بسته یاری های 2.2 تریلیون دلاری آمریکا در اواخر ماه مارس یاری دیگری برای حل بحران گرسنگی محسوب شد. این یاری برای بیکارشدگان در نظر گرفته شد و مشوقی برای کارفرمایان به حساب آمد تا کارمندان خود را حفظ نموده، به آنها حقوق داده و از برنامه های غذایی کارکنان خود حمایت نمایند.
شانزباخ به عنوان یک اقتصاددان می گوید: با این وجود؛ شرایط مالی آمریکا دوباره فرایند نزولی به خود گرفت و منافع میلیون ها نفر در حال از بین رفتن است.
وی اضافه کرد: اگر کنگره در باره بسته جدید محرک ویروس کرونا به توافق برسد و به 12 میلیون کارگر بیکار شده مزایایی را بهبود شرایط زندگی را تجربه خواهند کرد. این گفته این کارشناس کنگره آمریکا برای ارائه این یاری ها و بسته های محرک از تابستان به بن بست رسیده است.
در ماه گذشته صف 1.6 کیلومتر برای دریافت مواد غذایی در لس آنجلس خبرساز شد.
بیشتر خانواده های دارای فرزند به دلایل مختلف بیش از دیگران تحت تاثیر بحران همه گیری کرونا قرار دارند
مونت گومری از موسسه تسکین گرسنگی لودون در این باره گفت: با بستهشدن مدارس بسیاری از والدین مجبور به استخدام پرستار کودک شده اند یا یکی از والدین برای مراقبت از بچه ها مجبور به ماندن در خانه شده است. این موضوع درآمد خانوارها را کمتر نموده است.
از طرفی ماندن بچه ها در خانه به معنی افزایش مبلغ قبض اب و برق و تهیه وعده های غذایی بیشتر است.
شانزباخ به عنوان یک کارشناس مالی با اشاره به دریافت وعده های غذایی رایگان یا ارزان در مدارس گفت: از دست دادن وعده های غذایی در مدارس برای خانواده های ضعیف و لب مرز (فقر) آسیب زا است.
در دوران بیماری همه گیر کرونا بانک های مواد غذایی، نسیاز میلیون ها آمریکایی را تامین نموده اند.
کندلاریو به عنوان یکی از احتیاجمندان به بانک های غذایی می گوید: (این بانک های غذایی) چیزهای زیادی به ما می دهند. مرغ، گوشت گاو، سبزیجات، لوبیا، تخم مرغ، پنیر، نان، غلات، قهوه، خامه و بسیاری از چیزهای دیگر. وی اضافه کرد: من بیشتر دوست دارم تا مرغ بگیرم و غذای مورد علاقه فرزندانم را درست کنم.
وی اضافه کرد: موسسه تسکین گرسنگی لودون آنقدر به مردم مواد غذایی می دهد تا بتوانند برای 14 روز سه وعده غذایی سالم را روزانه درست نمایند.
این زن تنها برای خرید وسایلی مانند حوله های کاغذی، شامپو و صابون به سوپرمارکت می رود که بانک های مواد غذایی آنها را ارائه نمی دهند.
بانک های مواد غذایی مواد و یاری های خود را برای حفاظت از فضای شخصی احتیاجمندان در کیسه های مرسوم سوپرمارکت ها بسته بندی می نمایند.
جنیفر مونت گومری مدیر عامل تسکین گرسنگی لودون گفت: ما می دانیم که حضور در اینجا و درخواست یاری کار چندان آسانی نیست.
صف کشیدن در برابر بانک غذایی فرانسیسکو مارین/ عکس: COURTESY SF-MARIN FOOD BANK
قبل از همه گیری خانواده های می توانستند در هر زمانی در کنار انبار مواد غذایی رفته و محصولات مختلفی را در کنار محصولات اصلی انتخاب نمایند.
مونت گومری گفت: سیستم یاری رسانی آنلاین به دلیل افزایش تماس برای یاری دریافت ایجاد شد و ما نمی توانستیم به وسیله تماس تلفنی به همه درخواست ها پاسخ دهیم.
او اضافه کرد: تنها شرط یاری رسانی ما اقامت افراد در این شهر است و تا به امروز هیچ درخواستی را رد ننموده ایم. اما ممکن است این موفقیت برای مدتی طولانی پایدار نباشد.
این مدیر اجرایی اعلام کردکه تیمش نگران افزایش درخواست ها و ناتوانی از رسیدگی به آنهاست.
پل اش مدیر عامل بانک غذایی فرانسیسکو- مارین در باره از بین رفتن مزایای دولتی مردم از سوی دولت و نزدیک شدن به تعطیلات کریسمس و سال نو در این باره گفت: این دوران همرواره از نظر مالی فشار آور هستند و معمولا مردم بیشتری در آمریکا به یاری احتیاج دارند.
منبع: عصر ایران