سالاد سیب زمینی و گل کلم

به گزارش دکتر برای تو، سالاد سیب زمینی و گل کلم ناهار سبک و بسیار مقوی است. گل کلم سرشار از کلسیم است و خام یا پخته آن بسیار خوش طعم است.

سالاد سیب زمینی و گل کلم
  • تعداد: 8 نفر
  • زمان تهیه: 25 دقیقه
  • زمان پخت: 13 دقیقه
  • زمان خنک شدن: 1 تا 24 ساعت

مواد لازم

  • 12عدد سیب زمینی ریز
  • یک بوته گل کلم کوچک
  • دو قاشق غذاخوری آب
  • یک عدد پیاز کوچک خرد شده
  • دو ساقه کرفس
  • 1/3 پیمانه خامه ترش
  • دو قاشق غذاخوری آب لیموترش
  • دو قاشق غذاخوری روغن سالاد
  • ¼ پیمانه بلوچیز
  • ¼ پیمانه جعفری تازه
  • دو ورق ژامبون
  • 4 عدد نان تست برشته
  • نمک دریایی و نمک معمولی
  • فلفل سیاه

طرز تهیه

  1. سیب زمینی ها را روی دستمال حوله ای داخل مایکروفر بچینید. آنها را با قدرت 100 درصد به مدت 5 دقیقه بپزید. سپس آنها را برگردانید و دوباره 3 دقیقه دیگر بپزید.
  2. گل کلم را به گل چه های کوچک تقسیم کنید. آنها را داخل آب بگذارید و در مایکروفر قرار دهید. آنها را 5 دقیقه حرارت دهید تا نرم شوند. سپس آبکش کنید و کنار بگذارید تا خنک شوند.
  3. در یک کاسه بزرگ، سیب زمینی، گل کلم، پیاز و کرفس را با یکدیگر مخلوط کنید. در کاسه کوچکی، آب لیموترش و روغن سالاد را با هم مخلوط کنید. آنها را روی مخلوط سیب زمینی بریزید و خوب هم بزنید. سپس بلوچیز را اضافه کنید. آنها را به مدت 1 تا 24 ساعت در یخچال خنک کنید.
  4. پیش از سرو، جعفری، ژامبون، خرده های نان تست، نمک دریایی، نمک و فلفل سیاه را روی سالاد بریزید.

ارزش غذایی

  • کالری: 152
  • چربی: 7 گرم
  • کربوهیدرات: 18 گرم
  • فیبر: 3 گرم
  • قند: 3 گرم
  • پروتئین: 5 گرم
  • سدیم: 299 میلی گرم
  • پتاسیم: 586 میلی گرم
  • کلسیم: 71 میلی گرم
  • آهن: 1 میلی گرم
منبع: فوت و فن / bhg.com
انتشار: 19 مرداد 1401 بروزرسانی: 19 مرداد 1401 گردآورنده: dr4u.ir شناسه مطلب: 2132

به "سالاد سیب زمینی و گل کلم" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "سالاد سیب زمینی و گل کلم"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید