فراوری هولوگرام های خوردنی برای تأیید و تزئین مواد غذایی
به گزارش دکتر برای تو، به گزارش خبرنگاران به نقل از نیواطلس، هولوگرام های جدید خوردنی را می توان به شیوه های متنوعی طراحی کرد و بر روی انواع مواد غذایی چسباند تا مصرف کننده بدون ایجاد هیچ گونه مسئله ای برای سلامتش آنها را بخورد.

هولوگرام های یادشده توسط محققان دانشگاه های بیرمنگام و وارویک طراحی شده اند و برای فراوری آنها شربت ذرت و وانیل با آب مخلوط شده و ترکیب خشک شده نهایی به عنوان هولوگرام به کار گرفته شده است.
برای تثبیت این محصول یک لایه نازک از رنگ سیاه مصنوعی به آن اضافه شده است. در ادامه با استفاده از روشی موسوم به الگوی تداخل لیزری، اطلاعات لازم بر روی این هولوگرام های خوردنی درج شده و خطوط برجسته ای در مقیاس نانو به آنها اضافه می گردد.
زمانی که نور به این هولوگرام برخورد کند و از لایه زیرینی آن عبور کند، پوشش بیرونی آن در قالب طیفی رنگین کمانی مشاهده شده و اطلاعات درج شده بر روی آن نیز قابل خواندن خواهد بود. دانشمندان در کوشش هستند از غیر سمی بودن این هولوگرام اطمینان کسب نمایند و مجوز استفاده از آن بر روی مواد غذایی را کسب نمایند.
منبع: خبرگزاری مهر