آشنایی با مالک اشتر جنگ های نامنظم در متروی تهران
به گزارش دکتر برای تو، شاه بابایی در مقدمه کتاب نوشته است: هیچ گاه تصور نمی کردم پیدا کردن یک عکس در یک روز پاییزی سال 1385 آن هم در مترو تهران اینگونه راستا زندگی و شیوه نگرشم را تغییر دهد.

از وبلاگ اپراتور گفتگو دیدن فرمایید و کلی مقاله و خبر جالب مطالعه نمایید.
به گزارش خبرنگار فرهنگی خبرنگاران؛ پس از شهادت دکتر چمران، فرمانده ای بخشی از ستاد جنگ های نامنظم منطقه جنوب به جوانی 25 ساله سپرده شد، و این جوان توانست با فتح بستان، سوسنگرد دست به فتوحات بزرگی بزند، این جوان کسی نبود جز شهید علیرضا ماهینی.
شهید ماهینی که دررشته الکترونیک دانش سرای عالی تهران تحصیلات خود را به پایان رسانده بود و مدتی هم در کسوت معلمی در دبیرستان سعادت و هنرستان حاج جاسم بوشهری به تدریس میپرداخت با شروع جنگ تحمیلی در همان روز های شروعین به جبهه های حق علیه باطل شتافت و از سوی شهید چمران به فرماندهی گردان های مجرب عملیاتی در ستاد جنگ های نامنظم انتخاب شد و چنان در عملیات ها خوش درخشید که لقب مالک اشتر از سوی همرزمانش به وی گفته میشد. اما پایان شهید ماهینی در دهم دی ماه سال 1360 بر اثر اصابت ترکش گلوله توپ به ناحیه سر در منطقه چزابه به شهادت رسید.
اکنون زهرا شاه بابایی به نگارش کتابی با عنوان دلداده به داستان زندگی این شهید پرداخته است، شاه بابایی در مقدمه کتاب نوشته است: هیچ گاه تصور نمی کردم پیدا کردن یک عکس در یک روز پاییزی سال 1385 آن هم در مترو تهران اینگونه جهت زندگی و شیوه نگرشم را تغییر دهد. عکسی که زیرپای مسافران افتاده بود و بی اختیار به سمتش رفتم و آن را برداشتم. زیر عکس نوشته شده بود شهید علیرضا ماهینی فرمانده جنگ های نامنظم. نمی دانم چرا آن روز آن عکس را به خانه بردم و چرا هر چه می گذشت ارتباطم با آن بیشتر و بیشتر می شد. گویی ندایی مرا به سوی شناخت بیشترش می کشاند. این ماجرا بهانه ای شد برای شروع سفر...
لازم به ذکر است، کتاب دلداده با خاطراتی از زندگی شهید علیرضا ماهینی، مالک اشتر جنگ های نامنظم شهید دکتر چمران، به قلم زهرا سبزه علی (شاه بابایی) منتشر شد.
منبع: خبرگزاری دانشجو